Băsescu, DEVASTATOR: M-a ÎNFURIAT. Vânzător de ultimă speță. M-a TRĂDAT de fiecare dată

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a lansat un atac devastator la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu care spune că foarte curând îl va trăda și pe Liviu Dragnea, după ce și el a fost trădat, în mandatul de președinte al României. Băsescu l-a numit pe Tăriceanu un "vânzător de ultimă speță". 

"E un vânzător de ultimă speță, fără nici un fel de principii. Când i s-a părut că nu va fi la guvernare cu PNL care rămâne în opoziție și-a luat câțiva oameni s-a dus și i-a pupat mâna lui Ponta și lui Dragnea și a intrat la guvernare. 

Tăriceanu cu Dragnea încearcă să se păcălească unul pe altul, s-au întâlnit doi șmecheri aici.  Tăriceanu și-a trădat toți partenerii, ca și Dragnea. Tăriceanu îl va trăda la momentul potrivit, când o să-i vină bine. Mi-l aduc aminte când îl duceam de mână în campania din 2004 și fiindcă era președintele liberalilor, eu candidam pentru funcția de președinte al României, iar pe el îl prezentam ca viitorul premier. Îl duceam de mânuță, nu-și lega vorbele, mă și înfuria. El vorbea primul, eu vorbeam pe urmă în marile adunări, când erau marile mitinguri. La următorul miting, care era a doua zi sau în aceeași zi, eu vorbeam ultimul și el îmi lua ideile. Eu trebuia să-mi reinventez discursul pentru că nu avea bunul simț să-și învețe propriul discurs. După ce că l-am dus de mână și l-am făcut premier, a fost de acord cu suspendarea mea în 2007, a dat afară PDL-ul de la Guvernare, a făcut alianță cu PSD-ul și a stat cu 16 % patru ani în funcția de premier, susținut de PSD," a spus Traian Băsescu la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel