Băsescu, despre Dragnea: „Daddy cheaună pe tot că ce rău e Iohannis”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traian Băsescu a precizat, astăzi, după ce Liviu Dragnea a afirmat că nu credea că România va fi condusă de un „preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, că şeful PSD „cheaună” peste tot că Iohannis este rău.

„Daddy cheaună pe tot că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedite ales.

Citește și Dragnea, un NOU ATAC la adresa lui Iohannis: „Este o pedeapsă pentru România"

Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte. Va perisita atâta timp cât PSD va sta cu un condamntat în fruntea lui, care nu are ltă ţintă decât să dirijeze eforturile ministrului Justiţiei şi ale Guvernului pentru a găsi o soluţie să scape de condamnări", a declarat, duminică, Traian Băsescu la România TV.

Liviu Dragnea a afirmat că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel