Băsescu: „Barna vorbește PROSTII de DOUĂ ORI pe ZI. Îi dădeam cu autograful în CAP dacă eram Jenei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că Dan Barna, candidatul alianței USR-PLUS la prezidențiale, nu mai are nicio șansă să intre în turul doi, iar unul dintre motive este că acesta „vorbește prostii de două ori pe zi”.

„Dan Barna a stins lumina campaniei. N-are detentă, nu pornește în creștere. Eu sper să fie în creștere Paleologu, că mai sunt peste două săptămâni. Dăncilă a cam recuperat diferența dintre ea și partid și urmează să se urce și puțin deasupra lui. Favorită la intrare în turul doi acum e Dăncilă, care e pe trend de creștere, la fel și Paleologu.

USR a pierdut bătălia candidaturii, pentru că are un candidat care e pe descreștere. Când te prinde în ultimele două săptămâni de campanie să fii în descreștere, nu ai nicio șansă. Relansarea nu mai e posibilă, e prea târziu", a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

 

Traian Băsescu: „Ar trebui să fie mult mai pregătit când vorbește”

 

Întrebat dacă în regresul lui Barna a contat și faptul că USR a ezitat să susțină Guvernul Orban, europarlamentarul PMP a răspuns: „Barna vorbește prostii de două ori pe zi. Ar trebui să fie mult mai pregătit când vorbește".

Citește și Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: „E o chestiune de inteligență"

Băsescu l-a ironizat pe liderul USR și pentru faptul că și-a permis să se ofere să-i dea un autograf marelui Emerich Jenei: „Te duci la Oradea și nu ai tu pe unul să-ți spună "ăla e Jenei, antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua" și tu te duci să-l întrebi dacă vrea un autograf? Păi îți dădeam cu autograful în cap dacă eram Jenei".

Cât despre declarația lui Barna conform căreia nu e în mandatul USR să scoată țara din criză, Traian Băsescu a declarat: „Arată iresponsabilitate. E în mandatul oricărui om politic să scoată țara din criză".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel