Barna o face PRAF pe Dăncilă: "Pentru opoziție e bine să fie șef la PSD"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Dan Barna spune că pentru opoziție ar fi bine ca Viorica Dăncilă să obțină șefia PSD. Invitat la Digi24, acesta a declarat că în acest mod "perspectiva de creștere a partidului este limitată". 

"Am încercat o moțiune de cenzură, nu a trecut. O să vină o nouă sesiune parlamentară, vom aveam cu siguranță o nouă moțiune de cenzură.Din punctul meu de vedere, și din punctul nostru de vedere, acest guvern ar trebuie să plece cât de repede se poate și să vină în loc o guvernar, una non-PSD care să ducă România mai departe. (...) Pe care să o susținem, dar din care să nu facem parte pe termen scurt. Dacă avem alegeri anticipate, da. (...) În momentul în care avem niște alegeri cu un rezultat legitim, USR și Alianța USR-PLUS e gata să intre la guvernare", a declarqat Dan Barna, la Digi24. 

Dan Barna consideră că pentru opoziție este bine ca Viorica Dăncilă să rămână la conducerea partidului. 

"Politic să vă răspund, pentru noi, pentru opoziție e bine ca doamna Dăncilă să fie șef la PSD. Perspectiva de creștere sau de revigorare a PSD este bine limitată. În momentul de față, doamna Dăncilă e probabil să devină președintele partidului, dar există acele lupte, susținerea domniei sale este una limitată și există trei tabere cel puțin care fiecare își revendică puterea și controlul PSD-ului, iar doamna Dăncilă nu pare un arbitru suficient de puternic pentru a ține aceste conglomerate PSD", a mai spus Barna. 

[citeste si

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel