Barna, mesaj ironic după ce PSD a cerut anularea alegerilor în Capitală: Ar trebui în toată România

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Dan Barna a fost ironic, joi, când a fost întrebat ce părere are despre solicitarea PSD de anulare a votului din Capitală și reluarea votului: "E păcat să anulăm alegerile doar în București", a spus Barna.

Dan Barna a fost întrebat, joi, într-o conferință de presă, ce părere are despre solicitarea PSD de anulare votului din Capitală și reluarea alegerilor.

"E păcat să anulăm alegerile doar pe București. Eu cred că ar trebui pe toată România. Dacă tot ne batem joc, să o facem până la capăt. (...) Știți cum e când spui o minciună și îți dai seama că nu mai poți să spui adevărul și încerci una și mai mare, și mai mare? Nu a ieșit golăneala de la Sectorul 1, acum încearcă să o dea pe tot Bucureștiul și mă aștept ca în două zile să se ceară anularea alegerilor pentru o perioadă nedefinită”, a spus Barna, potrivit Mediafax.

Acesta a precizat că se îndoiește că BEC va lua o astfel de decizie, de anulare votului în București, spunând că „nu există circumstanțe de niciun fel. Procesele verbale semnate (...) sunt încărcate în sistem”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel