Barna îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: "Acest Victor Ciorbea al Parlamentului"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Dan Barna a declarat că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, deși a avut "o notorietate și o încredere acum zeci de ani", în momentul de față este "un fel de Victor Ciorbea în Parlament". Barna așteată "cu mult interes și preocupare" dezbaterile din campania electorală cu Viorica Dăncilă. 

"Domnul Tăriceanu este un exemplu al faptului că vine un moment în viață când trebuie să te reorientezi. Deși a avut o notorietate și o încredere acum niște zeci de ani, în momentul de față este un fel de Victor Ciorbea în Parlament", a declarat, miercuri seară, la TVR1, liderul USR Dan Barna.

În ceea ce privește o confruntare la alegerile prezidențiale din toamnă cu liderul PSD Viorica Dăncilă, Barna a spus: "Aștept cu mult interes și preocupare dezbaterile din campania electorală".

De asemenea, el consideră că în cazul în care Victor Ponta se reîntoarce în PSD, va deveni "un politician de pluton, marginal".

"Pentru domnul Ponta, orice mutare din poziția actuală are un cost foarte mare. Dacă se întoarce la PSD și se ia la braț cu doamna Dăncilă, devine un politician de pluton, marginal", a mai spus deputatul USR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel