BANI PUBLICI.TVR a cheltuit 200.000 euro pe deplasarea la Eurovision, din echipă făcând parte și Doina Gradea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaților, Gigel Știrbu, a prezentat, marți, decontul TVR pentru deplasarea la Lisabona, la Eurovision. În total, suma se ridică la peste 200.000 de mii de euro, din care 50.000 de euro deplasarea, la care se adaugă și taxa de participare la concurs, de 150.000 de euro, potrivit Mediafax.

"Astăzi am intrat în posesia decontului prezentat de către casa de producție care s-a ocupat de deplasarea la Lisabona a întregii echipe de la TVR. Acest decont a fost prezentat ieri în Consiliul de Administrație. Acest decont mi-a atras atenția prin faptul că la Lisabona s-au deplasat un număr de 24 de persoane dintre care numai 6 erau membre ale formației care a concurat la Eurovision, iar 18 persoane în frunte cu doamna director general au fost membri ai staff-ului - nu știu cum să le spun - au fost membri care s-au deplasat într-un city break prelungit. Suma totală a fost aproximativ 50 de mii de euro deplasarea plus ale 150 de mii de euro taxa de participare la Eurovision. Eu am rămas fără cuvinte", a declarat președintele Comisiei de cultură, Gigel Știrbu.

Conform documentului TVR, din echipă a făcut parte și președintele director-general a Societății Române de Televiziune (SRTv), Doina Gradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel