Bagaj suspect găsit într-o intersecție din Brăila: Pirotehniștii care au intervenit nu se așteptau să găsească asta în interiorul trollerului!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alertă la Brăila, după ce o femeie a sunat la 112 să anunțe că într-o intersecție din oraș, în sptele unor tufișuri, se află un bagaj suspect. Au fost chemați pirotehniștii de la Galați să intervină.

În dimineața zilei de 16 septembrie 2023, la ora 8:45, un apel la numărul de urgență 112 a alertat Inspectoratul de Poliție Județean Brăila cu privire la prezența unui colet suspect pe strada Pictor Negulici, la intersecția cu strada Bobâlna din cartierul Chercea din municipiu. Coletul suspect se pare că este un geamantan.

Forțele de poliție și jandarmerie au imediat instituit un perimetru de securitate în zonă. În plus, s-a decis să se solicite intervenția echipei pirotehnice din cadrul Inspectoratului de Poliție Galați pentru a investiga situația.

Polițiștii s-au apropiat cu precauție de zon unde era bgajul suspect și au deschis trollerul pentru a-i verifica conținutul. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că în interiorul valizei se aflau doar jucării, potrivit corespondentului Antena 3 CNN de la fața locului.

„În urma examinării coletului (troler) s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic”, a anunțat Poliția Brăila. 

2. -imagine fara descriere- (colet-suspect-braila.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel