Badantă româncă, MESAJ DUREROS: Vreau doar să MOR în țara mea

Narcis Popa |
Data publicării:

O badantă plecată în Italia a scris un mesaj dureros despre toate lucrurile pe care le-a pierdut de când nevoile au împins-o departe de țară. A pierdut totul: sănătate și familie, iar tot ce vrea acum este să se întoarcă în țară și să moară lângă fetele ei, pentru că soțul trăiește acum cu nimeni alta decât sora ei. 

Redăm în continuare mesajul dureros transmis de femeia care a lucrat mulți ani ca badantă în Italia.:

„A venit timpul să merg acasă la mine. După mulți ani de Italia, babe nebune și ra**t înghițit, spun adio acestei vieți de badantă. Nu plec mai bogată, nu plec mai fericită, plec bolnavă. Am stat lângă căpătâiul bolnavilor, iar acum lângă mine nu are cine să stea. Copiii au plecat în lume, iar nepoții nu mă cunosc. Am fost slugă la străini pentru bani, dar i-am pierdut pe toți cei dragi. De ce spun așa? Pentru că fetele mele sunt reci cu mine, iar soțul s-a dus la alta și trăiește cu ea. Părinții au decedat, iar cu fratele meu nu am avut niciodată o relație frumoasă.

Am casa mea și voi sta singură în ea și nimeni nu-mi va deschide ușa. Nimeni nu-mi va da cana aia de apă când îmi va fi rău. Știu că multe dintre noi trec prin situații dificile, că pierdem controlul vieții și că sacrificiile pe care le facem și le-am făcut au fost inutile. Undeva, pe drum, ne-am înstrăinat de toți. Doamne cât de nedrept este! Am o tristețe în suflet de nedescris. Nici aici nu pot să mai stau, am o vârstă, gata cu Italia. Timpul nu mai poate fi dat înapoi.
Cealaltă femeie cu care stă soțul meu este chiar sora mea, a fost, pentru că nu o mai pot numi soră. Mi-a făcut cel mai mare rău. E drept, eu mi-am lăsat fetele pe mâna ei, dar ea mi le-a luat. Mi-a luat copiii, mi-a luat soțul, mi-a luat viața. Trăiesc o situație cumplită. Am 65 de ani și nu îmi văd viitorul. Am o singură dorință: „Vreau să mor în țara mea, cu fetele mele la căpătâi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel