Bădălău, JIGNIRE pentru româniii din Diaspora: „Niciun regret!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Niculae Bădălău a fost în vara anului trecut personaj principal într-un scandal de proporții, după ce în spațiul public a apărut o filmare în care social-democratul dansa, la un eveniment, pe o manea în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. În filmare se mai auzeau versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Ministrul Economiei a declarat, pentru B1 TV, că manelistul care a cântat aceste versuri jignitoare la adresa Diasporei este... din Diaspora. Bădălău a precizat că manelistul Caval locuiește în Londra împreună cu toată familia sa.

„Niciun regret! Am explicat și o mai explic o dată. Lăsați-mă, eu cu diaspora am o problemă... dar nu, nu, nu, am extrem de multe rude care lucrează în Marea Britanie, inclusiv cel care a cântat-o locuiește în Marea Britanie cu toată familia: Caval, soția lui, amândoi copiii, soacra locuiesc în Londra. Era o petrecere privată, pe la 5 dimineața, eu nici nu cred că la ora aia mai eram la petrecere, cineva filma și dădea direct pe net. Ce au avut acolo și cum erau spiritele și cât erau de bine dispuși e greu de spus. El cu toată familia locuiește în Londra”, a declarat ministrul Niculae Bădălău, pentru B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel