Avocatului presupusul criminal Gheorghe Dincă, din Caracal: „Sângele găsit în curte e de natură animală”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Bogdan Alexandru,avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că nu sunt probe noi găsite în ultimele 24 de ore,iar sângele din curte este de natură animală. 

Mai mult, apărătorul spune că procurorii au încercat insistent să afle despre Alexandra de la suspect, dar acesta susține că nu știe nimic.

„Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (...) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile", a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Citește și Gheorghe Dincă avea INTERDICȚIE să intre în Italia, în urma unor ACUZAȚII de AGRESIUNE

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: "Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat"

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunță că duminică, pe proprietatea suspectului se află și soția sa. "Nu este audiată, are doar activități gospodărești.Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizați toți, e un soț normal care și-a îndeplinit rolul de soț și care în opinia ei nu putea face așa ceva și a fost total surprinsă”.

Citește și Crime Caracal. Un angajat MAI, versuri VIRALE: „Să fie judecat numai de mame!/ Să fie rupt și mestecat în dinți!"

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat și că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marți. Suspectul nu a fost evaluat pshihiatric, a spus avocatul, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel