Avionul dispărut în Italia, deasupra Apeninilor, găsit după o lună. În interior se afla trupul neînsuflețit al pilotului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Duminică după-amiază, după mai bine de o lună, a fost găsit avionul turistic dispărut în Italia, pe 28 ianuarie, în Apeninii Modena. În interior se afla trupul neînsuflețit al pilotului, Ivano Montanari.

Avionul turistic de mici dimensiuni dispărut de mai bine de o lună în Munții Apenini din Modena a fost găsit. Aeronava a fost găsită duminică după-amiază într-o râpă din zona Pievepelago. În interior a fost identificat pilotul, care era mort, Ivano Montanari din Reggio Emilia, în vârstă de 61 de ani, care plecase în acea zi din Campovolo di Reggio Emilia.

Avionul de mici dimensiuni a dispărut la 28 ianuarie deasupra Apeninilor Modena. Căutările au continuat mult timp, în zadar, cu o importantă desfășurare de forțe, dar au fost îngreunate de căderile de zăpadă din zonă. Aria a fost plasată sub sechestru, iar operațiunile de recuperare vor începe în această dimineață. Carabinierii, salvarea montană și pompierii se află pe teren.

Avionul dispărut în Italia, deasupra Apeninilor, găsit după o lună

 

Avionul ultraușor, la bordul căruia se afla doar pilotul, decolase de la Campovolo în după-amiaza zilei de 28 ianuarie, întrerupând comunicarea cu centrul de control al traficului în timp ce survola zona montană Pievepelago.

Pilotul comunicase turnului de control că era multă ceață și că vrea să se întoarcă, apoi nimic mai mult. Montanari, pilot de aproximativ cinci ani și cu peste 300 de chipuri în spate, ar fi trimis un ultim mesaj înainte ca aeronava să dispară de pe radar. "Vreme rea, mă întorc",  au fot ultimele cuvinte pe care le-a raportat turnului de control după ce și-a dat seama că ceva era evident în neregulă.

În momentul în care aeronava, un ultraușor monomotor Evektor Eurostar al Școlii de pilotaj TopGun din Reggio Emilia, a dispărut de pe radar, aceasta zbura deasupra Apeninilor, între provinciile Reggio Emilia și Modena.

Vezi mai departe

Părinții unui copil român mort în Italia au primit despăgubiri de 390.000 de euro. Medicii n-au recunoscut niciodată greșeala

 

Despăgubiri de aproape 390.000 de euro pentru părinții unui băiat român de 14 ani, după ce medicii i-au greșit diagnosticul. 

Părinții unui băiat român au fost despăgubiți cu 390.000 de euro, în urma unui proces care s-a încheiat recent, după opt ani de tergiversări. Andrei avea doar 14 ani când s-a stins din viață la Spitalul Careggi din Florența din cauza unei disecții a aortei, după ce medicii l-au tratat inițial pentru o simplă scădere de glicemie. 

Jurnaliștii de la publicația italiană Corriere della Sera au scris despre cazul familie de români greu încercată de soartă.

Cei doi părinți poartă o imensă durere în suflet de opt ani de zile, de când unicul lor fiu, Andrei Claudiu Tiseanu, care nu dăduse anterior semne că ar suferi de vreo patologie, a decedat la numai 14 ani pe patul spitalului, în decurs de zece zile.

El a suferit o disecție a aortei, dar inițial medicii l-au tratat pentru o simplă scădere de glicemie, ceea ce a dus la agravarea stării băiatului român.

Citește continuarea AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel