Avion de mici dimensiuni, prăbușit lângă Bacău

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, astăzi, în localitatea Buhoci de lângă Bacău.

Echipele de intervenție au fost solicitate să intervină, în urmă cu scurt timp, după ce a fost semnalată prăbușirea unui aparat de zbor de mici dimensiuni, lângă municipiul Bacău.

"Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunță un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni.

Spre locul indicat se deplasează 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare și 1 SMURD", au transmis reprezentanții ISU Bacău.

Potrivit Antena 3, în urmă cu circa 30 de minute, pompierii băcăuani au fost anunțați de Romatsa cu privire la faptul că s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul unui pilot de avion ultraușor, într-o zonă împădurită de la limita comunelor Buhoci și Ungureni. În acest moment, polițiștii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri.

 

Nu este vorba despre o aeronavă militară

 

Ministerul Apărării Naționale a transmis că nu este vorba despre o aeronavă militară. Purtătorul de cuvânt al MApN, General Constantin Spânu, a declarat:  "În legătură cu incidentul aviatic aflat în cercetare la Bacău, vă informez că NU este vorba despre o aeronavă militară".

Știre în curs de actualizare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel