Avion care zbura din Londra spre România, aterizare de urgență din cauza unui pasager violent

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un avion care zbura spre România a aterizat de urgență la Budapesta din cauza unui pasager violent. 

Un avion al companiei Ryanair care plecase din Londra, cu destinaţia Bucureşti, a fost nevoit să facă o escală neprevăzută pe aeroportul internaţional Liszt Ferenc din Budapesta, din cauza unui pasager cu comportament turbulent, a anunţat operatorul aeroportului, transmite MTI.

Poliţia venită la faţa locului a preluat controlul asupra situaţiei după aterizarea avionului, a menţionat operatorul pentru agenţia de presă ungară, fără a da detalii despre cele întâmplate.

Avionul îşi va relua cursa după realimentare, au mai indicat sursele citate de Agerpres. 

Aeroportul din Budapesta, un hub important pentru Wizz Air și Ryanair

 

Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta este principalul aeroport al Ungariei, situat la aproximativ 16 km (10 mile) vest de centrul orașului. Acesta este numit după compozitorul ungar Franz Liszt și are două piste de decolare și aterizare. Aeroportul este un hub important pentru Wizz Air și Ryanair și oferă conexiuni directe către multe destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Aeroportul are trei terminale de pasageri, Terminalul 1 pentru zborurile interne și cele operaționate de companiile aeriene low-cost, Terminalul 2 pentru zborurile internaționale și Terminalul 3 pentru transferul pasagerilor. Aeroportul dispune de facilități moderne, cum ar fi magazine, restaurante, baruri și zone de relaxare, precum și servicii de închiriere de mașini și servicii de transport către oraș.

Aeroportul a fost deschis în anul 1938, si a avut un trafic crescut in ultimii ani, aeroportul a avut in 2020 aproximativ 10 milioane pasageri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel