Avertizare SUA: Posibile acte teroriste de Crăciun, în Barcelona

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Proteste Spania - separatisti catalani
Proteste Spania - separatisti catalani

SUA avertizează: posibile acte teroriste în Barcelona, în timpul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de posibile acte teroriste către cetățenii americani. Pe contul său oficial de Twitter, se solicită ca măsurile de precauție să fie întărite în Barcelona în timpul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, în special în La Rambla, anunță cotidianul spaniol El Pais.

"Teroriștii pot ataca în zonele turistice, de transport și în alte zone publice" spune tweet-ul. Departamentul de Stat cere precauții speciale în zonele de circulație a vehiculelor, "inclusiv autobuzele".

În același timp, Mossos d'Esquadra (poliția catalană) au dat deja ordinul de consolidare a securității în La Rambla în timpul sărbătorilor de Crăciun, în fața unor eventuale amenințări. Poliția catalană își va spori prezența și va spori, de asemenea, inspecțiile în zonă, au confirmat surse din cadrul instituției. Încelelalte puncte de interes ale orașului, cum ar fi Sagrada Familia, vor fi de asemenea efecuate controale antiteroriste. Agenții de poliție au fost instruiți să crească inclusiv măsurile de auto-protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel