Avertismentul unui român întors în țară: "Pentru cei ce se gandesc să vină spre România, NU o faceți"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român întors recent din Marea Britanie îi avertizează pe cei care plănuiesc să revină în țară să se gândească de două ori înainte să plece la drum. Omul povestește cum a fost plimbat în convoi timp de 17 ore prin țară. 

"Pentru cei ce se gandesc sa vina spre Romania, NU o faceti. Ramaneti acolo. Politia Romana isi bate joc de toata lumea care intra in tara, am facut cu convoiul 8 ore de la vama Nadlac pana la Sibiu, o gramada de probleme si in restul Europei, intorsi de la vama din Germania.... Se ajunge acasa foarte foarte greu!

Edit: Tin sa precizez ca ni s-au retinut toate actele masinii, carnetul, buletinele, absolut tot fara ca vreunul dintre politisti sa se legitimeze. Facem opriri prin campuri... oamenii (femei, copii, barbati isi fac nevoile in camp in vazul tuturor.)

Trebuie sa ajungem la Bacau si inca suntem plimbati prin tara, de la ora 8 de dimineata inca nu am reusit sa ajungem in Brasov.

Update: Dupa 40 de ore de la părăsirea Frantei si 17 ore de la intrarea in Romania inca mai suntem pe drumuri (Covasna), tot fara acte tot fara informații legate de unde când si cum o sa ajungem.

Nu o sa mi placa si nu mi-a placut niciodata politica, dar va doresc tuturor ce ați votat o gasca de incompetenți pentru un pumn de zahar, sa traiti aceeasi experienta traita de noi in ultimile 20 de ore. #ȚaraNimanui condusa de gunoaie incompetente cu IQ de maimuta", este mesajul postat de un român pe grupul de Facebook "Români în Anglia Grup Oficial".

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel