Averea ASCUNSĂ a lui Darius Vâlcov. Unde are CASE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV

Darius Vâlcov este emineța cenușie a guvernului Dăncilă.

Bugetul.ro dezvăluie informații despre averea nedeclarată a consilierului premierului Dăncilă. Potrivit declarației de avere completate la 15 februarie a.c., Darius Vâlcov nu are nici casă, nici mașină, nici bani în bancă.

Darius Vâlcov a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

În anul 2011, Daniel Bălășescu, fost viceprimar al Slatinei, făcea dezvăluiri despre averea lui Vâlcov. Acesta a declarat că Darius Vâlcov are numeroase de proprietăți „ascunse” pe numele apropiaților săi.

Iată presupusa averea a lui Darius Vâlcov"

„-Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume.
– Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, lângă Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi.
Tot aici îşi ţine şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia.
– Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco), vecin cu Niro, patronul depozitelor NIRO din Bucureşti.

Prietenul lui Cosmin Guşă (naşul familiei Vâlcov).

Niro este unul din cărăuşii de bani cash către Elveţia. Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI.Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (…) Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii.
Discuţia a avut loc la barul Blue Window din Slatina, în data de 29.11.2011, ora 21:30.
Deţine o vilă de lux (4,3 mil. euro) cumpărătă recent la Como, Italia, pe malul lacului, la frontiera cu Elveţia, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
Deţine două apartamente de lux în Bucureşti (unul în Piaţa Alba lulia şi celălalt în Moşilor) pe numele vărului său, Langa Bogdan, plus alte patru proprietăţi în Bucureşti pe numele aceluiaşi Langa Bogdan.
– Deţine o vilă cumpărată în 2010 în Poiana Braşov pe numele lui Langa Bogdan, şi el cărăuş de bani cash către EIveţia.
– Deţine restaurantul Dolce Vita, din Slatina, prin interpusul Ilinca Octavian.
– Deţine locaţiile a patru foste puncte termice pe numele interpusului Ilinca Octavian.
– Deţine 8 hectare teren intravilan la intrarea în Slatina, pe partea stângă (reper: Dir. Silvică), prin SC Salubris”, susținea Bălășescu, la acea vreme.", scrie bugetul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel