Autospecială de Pompieri, răsturnată pe Aeroportul Henri Coandă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: captura Antena 3
sursa: captura Antena 3

O autospecială de pompieri s-a răsturnat, marți dimineață, pe o platformă a Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

În această dimineață, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

Compania Națională Aeroporturi București asigură că nicio persoană nu a fost rănită.

Autospecială de Pompieri, răsturnată pe Aeroportul Henri Coandă

 

"Traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată. La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată.

Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată.

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport. Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară", se mai arată în comunicat.

 

Amintim că, tot astăzi, de la ora 9.00, circulaţia trenurilor pe linia dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni este suspendată astăzi, pentru 4 ore, de la ora 9:00 la ora 13:00 pentru revizia macazurilor - lucrări CFR care se fac din doi în doi ani. 

În acest interval, 12 trenuri ale CFR Călători şi Trans Feroviar Călători vor fi anulate.

Pentru asigurarea serviciilor de transport între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni - STB va reintroduce linia navetă de autobuze 780. Cele 4 autobuze vor circula la un interval de 30 de minute.

Circulaţia trenurilor pe linia dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, suspendată începând cu ora 9.00

 

 

Pe linia de tren Gara de Nord-Aeroport Otopeni circulă în total 72 de trenuri/24 h., iar restul celor 60 de garnituri programate în afara intervalului pentru revizia macazurilor vor respecta programul normal, transmite CFR Infrastructură: „Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, marți 4 octombrie 2022, în intervalul orar 09:35 – 13:00, personalul feroviar de specialitate desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale din Pajura și Mogoșoaia, conform reglementărilor feroviare. Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale, prevăzute de reglementărilor feroviare, se vor desfășura în prima parte a zilei de marți, 4 octombrie 2022, între orele 09.35 – 13.00, în hm. Pajura și Mogoșoaia cu închiderea temporară a circulației feroviare pe relația București Nord – Pajura – Mogoșoaia – Aeroport.

În acest context, vă informăm că pentru legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHB), pe care vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 09.00 – 13.30, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute:
⦁ plecări de la Gara Basarab în intervalul orar 09.00 – 12.30;
⦁ plecări de la Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) în intervalul orar 10.00 – 13.30”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel