Autocar plin cu români, blocat în Germania, după ce a intrat din Cehia: Polițiștii au luat pe sus un tânăr român

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Român, arestat dintr-un autocar înmatriculat în România. Pe numele său era emis un mandat de arestare în urma unui furt grav comis de o bandă.

La 9 februarie 2022, ofițerii de la secția de poliție federală Berggießhübel au arestat un cetățean român (31 de ani) în Dohna.

În zona industrială Dohna, direct pe autostrada A17, polițiștii au verificat ocupanții unui autocar, înmatriculat în România, imediat după ce aceștia au intrat în țară dinspre Cehia. 

 

Autocar plin cu români, blocat în Germania, după ce a intrat din Cehia

 

În autocar se aflau mai mulți pasageri. O verificare a tânărului, de 31 de ani, în sistemele informatice ale poliției a arătat că acesta era căutat pentru arestare de către Tribunalul Regional din Köln.

Mandatul de arestare a fost emis pentru trei capete de acuzare: pentru furt în grup calificat și două capete de acuzare pentru tentativă de furt în grup calificat, cu o pedeapsă inițială de doi ani și șase luni de închisoare. În prezent, acesta mai are de executat o pedeapsă de 402 zile de închisoare, fără posibilitatea de a o achita cu amendă.

După ce a fost procedurile legale au fost îndeplinite de poliție, persoana a fost transferată la închisoarea Bautzen.

Un alt șofer băut a provocat haos pe o stradă din Germania. A rănit 3 oameni, a distrus 31 de mașini și a incendiat un apartament. 

 

Șofer de camion beat, haos pe o stradă din Germania: 31 de mașini distruse, 3 răniți, o clădire în flăcări

 

Poliția germană a arestat un șofer în stare gravă de ebrietate în Bavaria, după un accident teribil. Bărbatul a distrus 31 de mașini și a rănit trei oameni. Mai multe vehicule și un apartament au fost incendiate.

Filmarea cu telefonul mobil a locului accidentului arată flăcări înalte, mașini distruse pe o lungime de 500 de metri de ambele părți ale străzii.

"Seamănă cu un câmp de luptă, după război. Când te gândeşti că o persoană în stare de ebrietate poate face aşa ceva e o nebunie. Ar fi putut fi mai rău. Mă bucur că nu au fost răniţi mai serios sau chiar morţi. Sunt supărată", a spus o localnică potrivit presei din Germania.

Şoferul camionului a fost reţinut pentru că era în stare avansată de ebrietate.

Vom lua măsurile necesare pentru a începe procedurile în caz de infracţiuni. Vorbim despre punerea în pericol a siguranţei rutiere, fugă de la locul accidentului şi rănire corporală, a precizat Michael Konrad, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Naționalitatea șoferului arestat nu a fost dezvăluită. Camionul aparținea unui companii turcești de servicii logistice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel