Autocar plin cu copii, în flăcări, în județul Botoșani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autocar cu 21 de copii la bord a luat foc, marți dimineață, în județul Botoșani. Şoferul a observat că iese fum de la motor şi a sunat după ajutor.

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc, marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe o strada din localitatea Dumeni – comuna George Enescu din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), conducătorul auto a observat că iese fum din compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii și a sunat după ajutor.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. Până la sosirea pompierilor, şoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Oficialul ISU precizează că în incendiu au ars mai multe componente din zona motorului. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel