Autocar din Italia, oprit la graniţa României. Un pasager a fost imediat preluat de poliţie

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii de frontieră de la Albiţa au depistat un bărbat cu cetăţenie moldovenească, ce era căutat de autorităţi fiindcă avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani şi nouă luni pentru săvârşirea de infracţiuni conexe la dreptul de proprietate intelectuală pe teritoriul Italiei.

''În ziua de 15 iulie, în jurul orei 21,30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, B.T., un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autocar cu destinaţia Cluj. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare în vederea executării pedepsei cu închisoare, emis de autorităţile din Italia, la data de 20 iunie 2018. Conform documentului, persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani şi nouă luni pentru săvârşirea de infracţiuni conexe la dreptul de proprietate intelectuală pe teritoriul Italiei'', precizează vineri ITPF Iaşi.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a IPJ Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel