Autocar cu români, răsturnat în Italia. 52 de pasageri se îndreptau spre România: Mai mulți răniți grav, transportați cu elicopterul (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Momente de panică pe A13, în Padova, Italia. Un autocar care plecase din Roma cu destinația România s-a răsturnat, cu 52 de persoane la bord. S-a întâmplat la intersecția cu autostrada A4 spre Milano. 

Poliția rutieră a intervenit luni, 16 ianuarie 2023, în jurul orei 12.50, pe A13, la intersecția cu A4, spre Milano. Un autocar care plecase din Roma și se îndrepta spre România s-a răsturnat.

Autocar cu români, răsturnat în Italia

 

La bord se aflau 52 de persoane, adulți și copii, de naționalitate română. Autostrada a fost închisă temporar pe tronsonul afectat de accident, în direcția Milano, pentru a permite sosirea cât mai rapidă a serviciilor de salvare, pompieri și ambulanțe, dar a fost redeschisă în urmă cu câteva minute. Intersecția rămâne închisă pentru operațiunile de recuperare a vehiculului și de restabilire a circulației normale.

 

VEZI ȘI: MAE, oficial despre accidentul cu români din Italia. Şapte cetăţeni răniţi în accidentul de autocar din Padova

 

52 de pasageri se îndreptau spre România: Mai mulți răniți grav, transportați cu elicopterul

 

Patru persoane rănite au fost transportate la spital. Pompierii sosiți de urgență de la Padova, Mira și Veneția, au pus în siguranță autocarul cu pasageri de naționalitate română și au ajutat la ieșirea persoanelor rămase în interiorul vehiculului, potrivit primapadova.it.

2. -imagine fara descriere- (autocar-romani-rasturnat-padova-2.jpeg)

Cei mai grav răniți au fost stabilizați de personalul medical al Suem: doi au fost transferați cu elicopterul, iar ceilalți cu ambulanța la spital. Operațiunile de salvare sunt coordonate de comandantul brigăzii de pompieri din Padova, Cristiano Cusin. Unul dintre pasageri ar fi suferit răni mai grave.

Aproximativ 40 de persoane (celelalte au fost transportate la spital pentru îngrijiri) vor fi primite la stația de taxare din Padova Est, unde Protecția Civilă a sosit pentru a asigura alimente și produse de primă necesitate.

3. -imagine fara descriere- (autocar-romani-rasturnat-padova-3.jpeg)

4. -imagine fara descriere- (autocar-romani-rasturnat-padova-4.jpeg)

5. -imagine fara descriere- (autocar-romani-rasturnat-padova-1.jpeg)

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel