UPDATE. Autocar cu români, accident cu un TIR. 4 oameni răniți grav

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

 Un autocar cu 43 de persoane la bord și o mașină au fost lovite, marți dimineața, de remorca unui TIR condus cu viteză în zona localității Tălmaciu, județul Sibiu. Patru persoane sunt rănite.

UPDATE, ora 10.00

Potrivit unor surse de la fața locului, autocarul efectua o cursă pe ruta București - Italia. Un număr de 41 de persoane din autocarul implicat în accident au fost evaluate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de alt autocar.

Citește mai multe: Cei 40 de români din accident se întorceau la muncă, în ITALIA


Știre inițiala

Reprezentanții ISU Sibiu spun șoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conștient.

„Șoferul este conștient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbați și o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR și o altă mașină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager și 3 șoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe DN 7, între județele Sibiu și Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei știri, avertizează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel