Autocar cu 25 de copii care mergeau în tabără, cuprins de un incendiu puternic într-un tunel din Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autocar plin de copii care se îndrepta spre o tabără de vară a luat foc în tunelul Fiumelatte de pe drumul de stat 36 lângă Varenna, în zona Lecco, Italia. Niciuna dintre persoanele de la bord nu a fost grav rănită: nouă băieți între 14 și 16 ani au fost salvați. În acest moment drumul este închis spre nord.

În această dimineață, la scurt timp după ora locală 9.00 un autocar plin de copii, care se îndrepta spre o tabără de vară, a luat foc din motive care urmează să fie constatate, în tunelul Fiumelatte de pe drumul de stat 36, lângă Varenna, în provincia Lecco.

Din fericire, niciuna dintre persoanele de la bord nu a fost grav rănită: pentru moment Agenția Regională de Urgență raportează doar intervenții cu cod verde pentru nouă copii cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani. La fața locului au intervenit trei ambulanțe, o mașină, poliția rutieră și pompierii din Lecco, care lucrează la securizarea tunelului. Drumul de stat 36 fusese închis spre nord, iar circulația a fost deviată spre Sp72 Abbadia și Bellano, dar a fost redeschisă după intervenția pompierilor.

Conform primelor reconstrucții ale poveștii, șoferul autobuzului, unde 25 de copii se aflau în drum spre o tabără de vară din Livigno, a reușit să-i salveze la scurt timp după ce vehiculul s-a defectat, înainte de izbucnirea incendiului. Una dintre cauzele posibile ar fi spargerea unei anvelope.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel