Autoarea hitului „Jerusalema“,în vizită în România: „Cel mai bun loc în care puteam ajunge”. Nomcebo Zikode, fascinată de Delta Dunării

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Nomcebo Zikode, interpreta hitului Jerusalema, a rămas impresionată de România. Solista a fost în vizită în Delta Dunării și s-a declarat pur și simplu fascinată de frumuseţea locurilor vizitate.

Interpreta melodiei Jerusalema, devenită hit și datorită dansurilor făcute pe această piesă, a vizitat Delta Dunării, imediat după concertul din 26 august, de la Mamaia. Deși intenționa să rămână în Deltă doar o noapte, artista s-a răzgândit și a prelungit sejurul.

„Am savurat pește proaspăt, pescuit direct din Deltă și am aflat ce gust are mămăliga, dar și cât de bine merg combinate. În resortul din Deltă m-am simțit incredibil! A fost cel mai bun loc în care puteam ajunge. 

Am explorat inclusiv canalele Dunării în excursii cu barca, iar ghizii mi-au spus toate poveștile despre comorile acestui colț de Rai pe care îl aveți, aici, în România. Țara voastră este superbă, nu cred că puteți înțelege cât de încântată sunt să fiu aici!“, a declarat solista, potrivit Click.ro.

Autoarea hitului „Jerusalema“,în vizită în România

Piesa Jerusalema aparține DJ-ului sud african Master G, care a ales-o pe  Nomcebo Zikode ca voce feminină în proiectul său. Lansată în noiembrie 2019, melodia a devenit virală la începutul anului 2020, în pandemie, datorită #JerusalemaChallenge. 

Medici, polițiști, pompieri, elevi au dansat pe ritmurile ei în primele luni ale carantinei, pentru a transmite un mesaj pozitiv, de solidaritate umană, în fața crizei sanitare care a cuprins întreaga planetă. 

„Cel mai bun loc în care puteam ajunge”. Nomcebo Zikode, fascinată de Delta Dunării

 

Postată pe contul de YouTube al casei de discuri Open Mic Production, în 2020, piesa a trecut de 500 de milioane de vizualizări. De-a lungul anilor, ea a beneficiat de nenumărate remixuri, însă varianta oficială pare cea mai apreciată de public.

În decembrie 2020, Jerusalema a fost distinsă cu premiul Cântecul anului, în cadrul African Entertainment Awards USA.

Solistei i s-a pus la dispoziție un elicopter privat și a fost întâmpinată cu șampanie, la intrarea în resortul de lux din Deltă unde a fost cazată. Artista și soțul ei au beneficiat de un apartament ultramodern în care s-au lăfăit, cu grădină proprie și jacuzzi! Nomcebo Zikode a urmat și un program de detox, unic în zonă, apoi a mers la o degustare de vinuri, după care a încercat și masajele de relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel