Austria. Un roman, care fura din magazinele duty-free, încătușat pe aeroport. Bărbatul alegea doar parfumuri scumpe și trabucuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un roman, care fura din magazinele duty-free, prins pe aeroport. Bărbatul alegea doar parfumuri scumpe și trabucuri. Sursa foto: freepik.com
Austria. Un roman, care fura din magazinele duty-free, prins pe aeroport. Bărbatul alegea doar parfumuri scumpe și trabucuri. Sursa foto: freepik.com

Un român a fost arestat pe aeroportul Schwechat, după ce a comis mai multe jafuri.

Românul, în vârstă de 60 de ani, a jefuit magazinele duty-free din România, Suedia, Belgia, Franța, Grecia, Italia, Marea Britanie și Austria. Acesta este acuzat de furt din magazine duty-free din aeroporturile țărilor enumerate.

Suspectul a fost prins după un jaf în zona duty-free a Aeroportului Schwechat. Ofițerii poliției de frontieră din orașul Schwechat au fost chemați pe data de 5 iuie 2023, în jurul prânzului, după ce vânzătorii l-au văzut pe hoț, care.

Acesta ar fi pus în buzunare parfumuri și trabucuri scumpe și nu a plătit pentru ele. Bărbatul avea o jachetă specială, în care ascunde produsele furate, transmite poliția federală.

Prejudiciul ar fi de peste 3.000 de euro. În cursul interogatoriului, bărbatul a mărturisit jaful. Românul se află acum în arest în închisoarea din Korneuburg.

 

Vezi și: Austria. Româncă, violată de un conațional și obligată să se prostitueze. Agresorul a cucerit-o cu metoda "loverboy"

 

Un român din Austria, acuzat că în ultimii 3 ani a exploatat sexual o conațională, a fost arestat. De ani de zile, bărbatul de 34 de ani ar fi abuzat și violat o tânără româncă în Tirol. După ce în luna februarie 2023, victima, o româncă, acum în vârstă de 21 de ani, a depus o plângere, pe data de 1 martie bărbatul acuzat că a exploatat-o sexual a fost arestat.

În plus, bărbatul este acuzat de viol, constrângere severă, violență continuă, proxenetism și trafic transfrontalier de persoane. Suspectul a negat acuzațiile.

Victima a fost contactată de suspect în România, unde a început o relație romantică cu acesta. Ulterior, a ajuns în Austria sub pretexte false și obligată se practice prostituția într-un apartament din Innsbruck, scrie heute.at.

De asemenea, românca lucra și ca menajeră. Toți banii câștigați ajungeau la român, care avea acces la contul de salariu al victimei, relatează poliția din Tirol.

În cursul anchetei, s-a dovedit că victima a fost abuzată și amenințată în mod continuu, fiind obligată să lucreze ca prostituată. În plus, românul este suspectat că a violat-o în mod repetat pe tânăra de 21 de ani. Suspectul se află în prezent în arest. Victima s-a întors în România.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel