Austria. Șoferiță româncă, condamnată pentru un accident mortal: Femeia se certa în mașină cu iubitul, care o insulta și amenința

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Judecată pentru omucidere din neglijență gravă la Tribunalul Regional din Ried, o șoferiță româncă a primit un an de închisoare cu suspendare. Femeia s-a scuzat, declarând că a fost insultată și amenințată de fostul ei partener în timp ce se afla în mașină.

Cu două zile înainte de Ajunul Crăciunului, un tragic accident a avut loc în zona municipală St. Peter am Hart, în care un tânăr de 31 de ani din Mineriada și-a pierdut viața, a anunțat OÖN. O femeie în vârstă de 26 de ani a început o manevră de depășire pe B148, fără să adapteze viteza de deplasare la traficul din sens opus, ceea ce a declanșat o reacție în lanț fatală.

Șoferiță româncă, condamnată pentru un accident mortal, în Austria

 

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a reușit să facă o manevră de deviere și a trecut cu mașina peste un terasament. În spatele vehiculului se afla un bărbat de 31 de ani. El nu a mai putut evita coliziunea, care a dus la o coliziune frontală. Bărbatul din Innviertel a murit la locul accidentului. Femeia de 26 de ani și pasagerul ei au fost grav răniți în accident.

Vineri, femeia din România care a provocat accidentul a trebuit să răspundă în fața Tribunalului Regional din Ried pentru omucidere din culpă gravă. Femeia a mărturisit și a declarat că a fost distrasă de o ceartă în mașină cu fostul ei partener, tot român, care se aflase în închisoare în România de mai mulți ani pentru tentativă de omor.

Femeia se certa în mașină cu iubitul, care o insulta și amenința

 

Fostul partener o insultase și o amenințase în mod repetat în timp ce conducea. În această situație excepțională din punct de vedere psihologic, ea a început atunci această manevră de depășire. În plus, era deja obosită din cauza drumului lung.

Când a fost întrebată de ce nu a oprit, inculpata a răspuns: "Mi-a fost teamă că fostul meu partener mă va lovi sau că va merge mai departe fără mine. 

Judecătorul Stefan Kiesl a condamnat-o pe femeie la un an de închisoare cu suspendare condiționată. Sentința nu este încă definitivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel