Austria. Șofer român, lăsat fără cisternă de polițiștii care au oprit ca să-l ajute

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Polițistul austriac intervine pentru a stinge flăcările  (Foto: Poliția orașului Neunkirchen))
Polițistul austriac intervine pentru a stinge flăcările (Foto: Poliția orașului Neunkirchen))

Un șofer român a fost lăsat fără cisternă de polițiștii austrieci, care s-au oprit să-l ajute, după ce unul din stopuri a luat foc. După ce au stins flăcările, oamenii legii au reținut plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului. 

Zi cu ghinion pentru un șofer român în Austria. Lampa din spate a cisternei a luat foc la Neunkirchen, în Austria, și doi ofițeri de la poliția orașului au stins incendiul. Mașina a fost apoi scoasă din circulație.

Potrivit cotidianului austriac Kurier, doi ofițeri din cadrul poliției orașului Neunkirchen au observat, luni dimineață, în timpul serviciului de patrulare, o cisternă, cu numere de înmatriculare românești, a cărei lampă spate stânga luase foc. Polițiștii i-au cerut șoferului să oprească, iar incendiul a fost stins rapid cu extinctorul din dotarea mașinii de patrulare.

Totodată, a fost alertată brigada pompierilor din Neunkirchen-Stadt. Din fericire, cisterna era goală, fiind astfel prevenit un eventual dezastru.

După ce au stins flăcările, oamenii legii au demarat o inspecție a vehiculului. Astfel, s-a constatat că o anvelopă avea crăpături și adâncimea prea mică a benzii de rulare. Din cauza stării tehnice a vehiculului, plăcuțele și certificatul de înmatriculare au fost reținute ridicate de la șofer, iar vehiculul a fost scos din trafic.

Șoseaua B17 a fost închisă pe toată durata incidentului.

În urmă cu o săptămână, un alt șofer român a provocat un accident spectaculos în Innsbruck.

 

Un șofer român s-a răsturnat cu mașina în albia răului Inn

 

Un român în vârstă de 24 de ani a provocat un accident grav în Austria, pe Hallerstrase din Innsbruck. O mașină a căzut în râul Inn, iar un bărbat a fost rănit. Pompierii au recuperat cu greu mașina de pe albia râului. 

Cetățeanul român de 24 de ani, care locuiește în Innsbruck, mergea cu mașina spre vest, pe Hallerstrasse. În spate lui se afla un șofer britanic, de 58 de ani, care locuia la Innsbruck.

Potrivit polițiștilor, tânărul român, de 24 de ani, la un moment s-a deplasat dreapta fără a semnaliza. Ciocnirea celor două mașini s-a produs în unghi drept, provocând rotirea ambelor vehicule.

Vehiculul bărbatului de 58 de ani a fost aruncat peste banda din sensul opus și catapultat mai departe peste trotuar, iar de acolo în tufișuri. În cele din urmă, mașina s-a oprit pe albia râului Inn, scrie tirol.orf.at.

Pompierii profesioniști din Innsbruck au recuperat, cu greu, mașina accidentată din albia râului Inn. Din automobil a fost scos și șoferul rănit.

Al doilea vehicul implicat în accident a fost, de asemenea, aruncat pe banda din sensul opus, unde s-a oprit. Primii, la fața locului, au ajuns medicii și pompierii, care l-au salvat pe șoferul din din mașina, care a ajuns în albia râului Ihh. Bărbatul a primit ajutor medical la fața locului, apoi a fost transportat la spital. Ambilor șoferi li s-a făcut câte un test de alcoolemie, care au fost negative. Hallerstrasse a fost redeschisă circulației la ora 20:26.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel