Austria. Doi români, grav răniți după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o dubă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Joi seară, la primele ore ale serii, un accident grav a avut loc pe șoseaua Katschberg (B99) din Salzburg: în jurul orei 17.00, în dreptul Breitlahngalerie, un român de 51 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de o dubă care venea din sens opus.

Șoferul furgonetei, un austriac  de 69 de ani, șoferul român de 51 de ani și pasagerul său, tot român, au fost răniți. Unul dintre bărbați a suferit răni grave - cei trei au fost transportați la spitalele din Schwarzach și Tamsweg.

Austria. Doi români, grav răniți după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o dubă

 

Galeria a trebuit să fie închisă între orele 17.10 și 20.15 pe durata lucrărilor de curățare. A fost instituită o diversiune locală. "Pompierii din Obertauern au fost la datorie cu 18 oameni și trei vehicule", relatează comandantul local al pompierilor, Gerhard Mitsche.

Vehiculele grav avariate în urma accidentului au trebuit să fie recuperate și transportate. Testele de alcoolemie efectuate au fost negative.

Vezi mai departe

Austria. Șofer român de TIR, la spital după ce a intrat cu mastodontul într-o stație de taxare de pe o autostradă

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul vehiculului pe Tauernautobahn (A10), din Austria, ieri dimineață. Camionul a lovit balustrada și apoi s-a oprit pe ambele benzi.

Șoferul român de camion se afla vineri dimineață pe A10 în zona stației de taxare St. Michael din Lungau pe direcția Salzburg, Austria. În timpul unei manevre de frânare, acesta a pierdut controlul vehiculului său.

Camionul s-a izbit de balustradă și bariera de la stația St. Michael. Mastodontul s-a oprit apoi pe ambele benzi. Tânărul de 26 de ani a fost rănit și dus la spitalul Tamsweg, a informat poliția într-un comunicat de presă.

Un rezervor al camionului a fost spart în accident, iar în jur de 500 de litri de motorină au scăpat și s-au scurs pe asfalt. Ofițerul de dezastre al autorității raionale Tamsweg a ordonat eliminarea solului contaminat. Pompierii voluntari din St. Michael au preluat lucrările de curățenie.

Din cauza lucrărilor, A10 în direcția Salzburg a fost închisă aproape două ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel