Augustin Lazăr are CONTRACANDIDAȚI la șefia Parchetului General

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Augustin Lazăr are contracandidați la şefia Parchetului General.

Potrivit g4media.ro, în cursă s-au înscris Daniel Horodniceanu, fost șef al DIICOT, și Daniela Scutea, fostă adjunctă a Laurei Codruța Kovesi când aceasta era Procuror General.

Procurorul Daniel Horodniceanu, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat la conducerea DIICOT din mai 2015 și până în primăvara anului trecut. El a candidat pentru un al doilea mandat la șefia DIICOT, dar a pierdut în favoarea procurorului Felix Bănilă. După încheierea mandatului la șefia DIICOT, Horodniceanu s-a întors la DIICOT Iași.

Daniela Scutea a fost și secretar de stat în Ministerul Justiției în perioada OUG 13. „Ea a salvat situația în fața unui dezastru, întrucât l-a convins pe ministrul Florin Iordache să accepte un termen de 10 zile pentru intrarea în vigoare a ordonanței care impunea un prag la abuzul în serviciu și îl salva pe Liviu Dragnea de dosarul angajărilor fictive”, arată sursa citată.

Totodată, HotNews.ro anunță faptul că procurorul DIICOT Marian Drilea s-a înscris și el în cursa pentru funcția de procuror general. Procurorul Marian Drilea de la DIICOT Braşov a ajuns în atenţia presei 2012, după ce l-a interceptat pe preşedintele Traian Băsescu, în dosarul "Motorina. Stenogramele din acest dosar au fost date pe surse publicităţii.

Candidaturile pentru conducerea Parchetului General pot fi depuse până la ora 17.30.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel