Audiențe Noaptea de Revelion: Antena 1 fără Dan Negru vs ProTevelion. Cine a câștigat și surpriza de pe locul 3

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Audiențe în Noaptea de Revelion. Cine a câștigat duelul dintre Antena 1 și Pro TV
Audiențe în Noaptea de Revelion. Cine a câștigat duelul dintre Antena 1 și Pro TV

Audiențele televiziunilor din România în noaptea de Revelion. 

Audiențele celor mai importante televiziuni din România în Noaptea de Revelion.

ProTV și Antena1 și-au disputat locurile 1 și 2, încheind cu o medie de 10,26 la 11,1 puncte de rating, în intervalul orar cuprins între ora 22 și ora două a primei zile din an. O surpriză o reprezintă România TV, ca s-a situat pe locul 3. 

Protevelionul a fost prezentat de Pavel Bartoș și Raluca, iar Revelionul cel neBUN, de Nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

România Tv a dat lovitura cu Revelionul măştilor şi al duetelor, prezentat de Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă. Audiența RTV (4,7 puncte de rating în intervalul 22-02) a fost de două ori mai mare decât audiența Antena Stars, clasată pe locul patru. Vedetelionul Antena Stars, prezentat de Mirela Vaida, a avut, la rândul său, o audiență dublă față de FuegoRevelionul de la TVR 2, care abia a atins 1,2 puncte de rating.

Principalul program al postului public, TVR 1, a fost surclasat până și de Kanal D, care nu a realizat un show special de Revelion, ci a difuzat filme.  

Prima Tv, cu programul Totu-i fain, prezentat de Diana Enache (fiica lui Adrian Enache) şi Alin Pascal (fiul Matildei Pascal Cojocăriţa) a fost, de asemenea, peste televiziunea publică, a cărei audiență a rămas în spatele virgulei (0,77 puncte de rating).

Televiziunea publică a demonstrat astfel, încă din primele ore ale anului, că va continua să consume bugete generoase fără să livreze nimic de interes pentru public. Structurile de conducere stufoase, care generează sinecuri bine plătite, au impus înființarea de noi canale, lipsite de audiență, în vreme ce TVR1 nu reușește să-și mențină publicul tradițional, scrie DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel