Rareș Bogdan, audiențe fabuloase: Milioane de oameni ne privesc

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, principalul jurnalist al Realității TV, realizator Jocuri de putere, a dus stația Tv pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Se știe că Rareș Bogdan este locomotiva postului Tv amintit încă de când a încept să realizeze Jocuri de putere.

Emisiunea jurnalistului, care începe la ora 21 și durează până la ora 1 în noapte, dar care este prelungită în mod constant când sunt evenimente importante, așa cum a fost în ultima săptămână, nu a avut concurență în această perioadă. Rareș Bogdan spune că succesul lui se datorează în primul rând faptului că a spus tot timpul adevărul.

"Lideri. Fara concurenta de 7 zile! De ce? Simplu, SPUNEM ADEVARUL! Exclusiv adevarul. Milioane de oameni ne privesc in cele 4 ore de Emisie seara de seara. Impactul acestui cont de Facebook, fara precedent: 4,7 milioane in ultimele 7 zile! Sa nu uit, mai e si “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”, acel cont e tot al emisiunii", a scris Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

Pagina de media prezintă la rîndul ei cifrele audiențelor care arată că cea mai urmărită stație de știri a fost Realitatea TV, cu cifre peste Antena 3 și peste România TV.

"Și la protestele pașnice de sâmbătă, Realitatea TV a avut cel mai mare număr de tineri pe post dintre canalele de știri. A fost singurul post de știri cu peste 100.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani în fața televizoarelor. Realitatea TV și-a menținut poziția clară pro-piață.

Ca și vineri seara, a fost cea mai urmărită stație de știri pe segmentul comercial, de la ora 19.00 și până la miezul nopții. Pe acest segment, a fost peste Antena 3 și România TV.

Realitatea a stat bine și în clasamentul general. Dacă în primele ore, a fost după România TV și Antena 3, după ora 22.00 a fost cea mai urmărită stație de știri.

Vârful Realitatea TV: aproape 600.000 de telespectatori pe minut în intervalul 22.00-0.00", potrivit site-ul citat, specializat în știri din mass media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel