Au început controalele în gări și trenuri: SUTE de amenzi aplicate de polițiști

Liviu Ludovic |
Data publicării:
tren_fara_locomotiva
tren_fara_locomotiva

Sute de persoane au fost amendate în urma unei acțiuni a Poliției Trransporturi desfășurată în trenuri și gări. De asemenea, au fost descoperite zeci de persoane date în urmărire.  

Polițiștii de la transporturi, din toată țara, au acționat în aproape 600 de trenuri pentru călători și în peste 400 de stații și triaje feroviare, în weekendul trecut. Potrivit raportului prezentat la final, polițiștii au verificat 571 de trenuri de călători pentru a se asigura că oamenii ajung cu bine la destinație și au fost realizate activități preventive în 444 de stații.

Au fost legitimate 2.199 de persoane, dintre care 11 persoane sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni, opt dintre acestea fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, polițiștii au depistat 52 de persoane urmărite național și internațional, precum și patru copii nesupravegheați, care au fost redați familiilor sau internați în centre de plasament, doi bolnavi psihic și 28 de persoane fără adăpost.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii de la transporturi au dat 469 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 131.930 de lei.

Călătorii au fost atenționați și cu privire la riscul de electrocutare, în cadrul campaniei „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!” inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Poliție Transporturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel