Atenționare de călătorie: Grevă în Grecia, de 1 mai, în transportul public terestru și maritim

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis vineri o atentionare de călătorie pentru Grecia, unde luni, 1 mai, este programată o grevă în transportul public terestru și maritim.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă că a fost anunțată o grevă, de 24 ore, în transportul public terestru și maritim, la data de 1 mai 2023.

Conform informațiilor disponibile în acest moment, trenurile și trenurile suburbane (Proastiakos), precum și mijloacele de transport maritim (inclusiv feriboturile), nu vor circula timp de 24 de ore
(între ora 00:01 și ora 23:59).

Autobuzele și troleibuzele vor circula între orele 9:00-21:00. Circulația metroului ar putea fi, de asemenea, perturbată.

Având în vedere posibile modificări de ultim moment, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să urmărească anunțurile autorităților locale.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) și Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088), apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel