Atenționare MAE! GREVĂ în transportul din Olanda

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Ţărilor de Jos că Federaţia Naţională a Sindicatelor (FNV) a anunţat declanşarea unor greve, începând de luni.

La acţiunile greviste anunţate va participa personalul din transportul public - angajaţi ai căilor ferate şi ai transportului public de suprafaţă. Se preconizează că acţiunea grevistă va perturba circulaţia trenurilor pe durata întregii zile de luni, informează MAE.

Acţiunile greviste au fost anunţate pentru următoarele localităţi: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, The Hague, Den Helder, Enkhuizen, Enschede, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht şi Zwolle.

Pe Aeroportul Schiphol va fi inaccesibil transportul public în intervalul orar 06,00 - 07,00 dimineaţa. Totodată, personalul de securitate şi manipulant a anunţat desfăşurarea acţiunii greviste în intervalul orar 12,30 - 13,40, iar personalul de curăţenie/întreţinere va fi în grevă timp de 24 de ore.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31(0)703541580; +31(0)703228612; +31(0)703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos: +31(0)622823300 şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31(0)651596107.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel