ATENȚIE șoferi! COADĂ de 12 kilometri la ieșirea din țară prin Nădlac II

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O coloană de camioane de aproximativ 12 kilometri s-a format pe autostrada pan-europeană, marţi, la ieşirea din ţară, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, astfel că pe benzile destinate traficului greu timpii de aşteptare pentru control sunt de patru ore, însă şi la autoturisme se aşteaptă 70 de minute. 

Reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că la Nădlac II s-au prezentat sute de camioane în ultimele ore, pentru a intra în Ungaria, astfel că s-a format o coloană pe autostradă.

"Personalul de control a fost suplimentat pe arterele de ieşire. La Nădlac II se lucrează pe patru artere destinate traficului greu, dar se înregistrează un număr foarte mare de mijloace de transport prezentate la control", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Laura Bondar.

Poliţiştii de frontieră spun că la Nădlac II se aşteaptă cel puţin 240 de minute, dar la punctele Nădlac I, Vărşand şi Turnu nu sunt timpi de aşteptare mai mari de 15 minute.

Şi în cazul arterelor de ieşire din ţară pentru autoturisme, la PTF Nădlac II se aşteaptă pentru control 70 de minute.

Centrul Infotrafic a anunţat, de asemenea, că "traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad - Nădlac se desfăşoară dificil, în coloană (aproximativ 12 kilometri), la ieşirea din ţară".

Conform Infotrafic, se circulă îngreunat (coloană de aproximativ 4 kilometri) şi pe DN7 (E68) Arad - Nădlac, înainte de acelaşi punct de trecere a frontierei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel