Cătălin Ivan: Grav este RĂUL imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost COMPLICE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că este trist să vezi ce a ajuns PSD. Lașitatea, oportunismul , și servilismul i-a împiedicat pe cei care puteau lua atitudine să o facă.

 

”De-a lungul celor deja aproape patru ani care au trecut de când am intrat în conflict direct cu conducerea PSD-ului de atunci, anume cu Victor Ponta si Liviu Dragnea, pentru că am îndrăznit să spun că lucrurile în partid mergeau în direcția greșita, am fost făcut în toate felurile, de la securist la trădator. 


In toata această perioadă, rând pe rând, tot mai mulți lideri ai partidului au sfârșit prin a-mi da dreptate. Pe rând, fiecare când i-a venit rândul, Victor Ponta, Bădăl au cu scrisoarea servită de Adrian Năstase, Ecaterina Andronescu si acum Gabriela Firea, au iesit public să critice regimul lui Dragnea folosind aproape la virgulă declaratiile mele din 2014, 2015. 
Nu am nicio satisfactie. Este trist să vezi ce a ajuns acest partid. Mă bucură prea putin că timpul îmi da dreptate. Ce se intampla acum era evident inca din 2014. Lasitatea, oportunismul si servilismul i-a impiedicat pe cei care puteau lua atitudine sa o faca. Astazi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel si Ecaterina Andronescu acum cateva saptamani. Este insa prea tarziu. Mult prea tarziu. Conteaza prea putin raul facut PSD-ului. Grav este raul imens facut Romaniei, iar Gabriela Firea a fost complice”, a scris Cătălin Ivan, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel