Atac armat în Germania, soldat cu moartea a doi polițiști. Doi suspecți au fost reținuți

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Atac armat în Germania. Doi tineri polițiști, uciși în timpul unui control. Atacatorii sunt căutați de autorități. FOTO: captură video BILD
Atac armat în Germania. Doi tineri polițiști, uciși în timpul unui control. Atacatorii sunt căutați de autorități. FOTO: captură video BILD

Doi suspecţi au fost reţinuţi în cazul atacului soldat cu moartea a doi poliţişti din Germania.  

Autorităţile germane au reţinut, luni după-amiază, doi suspecţi, în cazul atacului soldat cu moartea a doi agenţi de poliţie, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de agenţia DPA şi postul RND.

Poliţia depistase actele unuia dintre autorii atacului la locul crimelor. În cursul după-amiezii a fost reţinut un individ în vârstă de 38 de ani. Suspectul urmează să fie interogat pentru aflarea motivului atacului, soldat cu moartea a doi agenţi de poliţie.

Ulterior, în cursul operaţiunilor de căutare, a fost capturat un complice în vârstă de 32 de ani. Cei doi indivizi au fost reţinuţi în localitatea Sulzbach.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni în zona Ulmet-Mayweilerhof (Kusel), în landul Rheinland-Pfalz. Doi poliţişti - o femeie în vârstă de 24 de ani şi un bărbat de 29 de ani - au raportat prin staţie că erau implicaţi într-un schimb de focuri cu indivizi pe care îi opriseră pentru un control rutier.

Colegii care s-au deplasat la faţa locului i-au găsit morţi. Operaţiunile de căutare s-au derulat în landurile Rheinland-Pfalz şi Saarland.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel