Astrologii avertizează: Patru zile periculoase luna aceasta! Prima este mâine, 5 iulie 2022. „Multe schimbări neplăcute“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Astrologii avertizează: Patru zile periculoase luna aceasta! Prima este mâine, 5 iulie 2022: „Multe schimbări neplăcute“
Astrologii avertizează: Patru zile periculoase luna aceasta! Prima este mâine, 5 iulie 2022: „Multe schimbări neplăcute“

A doua lună de vară ne rezervă multe surprize. În iulie 2022, de exemplu, există câteva zile în care trebuie să fii extrem de atent pentru a rămâne pe linia de plutire și a evita problemele.

Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai periculoase zile din iulie 2022. Vă sugerăm să vă familiarizați și dumneavoastră cu ele și să rămâneți cât mai conștienți și conectați la realitate în aceste zile.

5 iulie - tranzit negativ al lui Marte și Mercur

 

Pe 5 iulie sunt două zile importante, dar extrem de neplăcute: Marte va tranzita în Taur, iar Mercur va tranzita în Rac. Ambele vor opune planetele tuturor semnelor zodiacale.

Marte se va afla în Taur până pe 19 august. În toată această perioadă în Taur, și mai ales pe 5 iulie, vor avea loc multe schimbări interne neplăcute: oamenii vor deveni neîncrezători, temători și suspicioși.

Nu trebuie să uităm nici de Mercur, care poate cauza probleme.  Mercur în Rac este periculos pentru că îi poate face pe oameni mai letargici, mai mofturoși, mai slabi mental și fizic.

Concluzia este că 5 iulie este cea mai proastă zi pentru orice afacere serioasă, întreprindere. Fiți atenți la volan. Dacă este posibil, încercați să rămâneți într-un mediu de sprijin și calm.

13 iulie - Super Lună

 

Super Luna este cel mai periculos tip de Lună plină posibilă. În această zi, Luna se va afla din nou la perigeu. Se va apropia cât mai mult posibil de Pământ, ceea ce înseamnă nu numai că Luna va fi mai mare pe cer decât de obicei. De asemenea, va deveni o influență mai puternică asupra vieții, norocului și stării de spirit.

Prezența sa în Capricorn pe 13 iulie înseamnă că oamenii vor deveni mai letargici, mai puțin sociabili și mai retrași. Nu ar trebui să vă așteptați la ajutor din partea cuiva, exact ca și la cuvinte frumoase, complimente, sprijin. În ziua respectivă, fiecare va fi pe cont propriu.

16 iulie - conjuncția dintre Soare și Mercur

 

Este un aspect negativ și, cel mai adesea, se produce chiar între Soare și Mercur, deoarece acestea se află întotdeauna de o parte și de alta a Pământului. Va fi o zi foarte periculoasă, în care cel mai bine este să nu ieșiți din zona de confort, să nu faceți călătorii lungi și să nu cheltuiți mulți bani.

Cel mai bun ajutor pe 16 iulie este modestia. Oamenii cu vanitate dezvoltată și orgolii umflate ar putea pierde tot ceea ce au lucrat în ultimele două săptămâni.

28 iulie - începutul retrogradării lui Jupiter

 

Ultima zi periculoasă a lunii iulie este începutul fazei retrograde a celei mai mari și mai grele planete. Acesta rămâne în această poziție până la 24 noiembrie. Multe lucruri neplăcute se pot întâmpla în aceste luni. Oamenii își pot pierde puterea de intuiție, pot deveni lacomi și intransigenți.

Este probabil ca pe 28 iulie, mulți să simtă primul val de negativitate, exprimat printr-un sentiment ciudat de neliniște și lipsă de motivație, o dorință de a face ceva pentru fericirea lor.

De asemenea, potrivit astrologului Irma Karlowna, va exista un val de energie și activitate în iulie 2022 până pe 18-22 iulie, ceea ce va crește foarte mult tensiunea și iritarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel