Apelul Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei din Otopeni. România TV a publicat ultimele înregistări din viaţa Cristinei Țopescu. Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

„Acum am terminat si eu treaba, e 12 fara 10, am hranit cateii din zona, ai mei, curatenie. Iarta-ma ca te bat la cap, dar stii cum e cu foarte multi caini. Nu te sun pentru ca e foarte tarziu, ti-am dat mesaj, sms normal, ti-am zis că am vorbit cu Adrian si a zis ca incearca sa aiba grija de ei, ca sunt bine. Nu stiu, sunt si 6 pui deci asta ma dispera cu puii pentru ca nu stiam de pui. A, ne mai auzim, dar ce te rog, te rog din tot sufletul meu, sa nu ma uiti luni, sa vorbim duminica si sa stabilim, sa nu uiti, pentru ca sunt in pom, deci nu, nu ma descurc si nu am unde sa-i duc. Aşa, daca merg cu tine, vorbesti tu cu el sa nu vina sa-i mai ia si ii duc la locul lor si nu stiu, dumnezeu cu mila, nu stiu, nu stiu ce sa fac. Sunt tare amarata, mai ales cand ma gandesc ca nu pot sa-i iau pana luni si ei sat acolo, si, in sfarsit, ma mai gandesc si la toti ceilalti, mi se face rau. Te rog din sufet, da? Sa ma bazez pe tine luni, ne-auzim. Cu drag, te pup, noapte buna", spunea Cristina Ţopescu, într-o înregistrare audio difuzată de România TV.

Citește și Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu: „Iau un somnifer puternic, nu mai rezist în lumea asta!"

Mesajul audio era trimis pe Whatsapp de către Cristina Ţopescu amicului ei, Marius Chircă.

Citește și Cristina Țopescu a murit. Primele rezultate ale autopsiei

Ulterior, Cristina Ţopescu a revenit: „Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin. Dar asta ma omoara cu zile, deci asta e un nenorocit, pur si simplu, ca pana acuma, iti dai seama ca a terminat cu aia de la DSV daca e adevarat. Si nu-mi da nici macar un mesaj, si nu stiu ce se intampla cu fetita si mi-e mie acuma rau, dar cand imi revin il ia mama dracu ca daca asta isi imagineaza ca eu sunt genul care doar plang si ma resemnez, se inseala, crede-ma. dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn, merci”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel