Marcel Ciolacu: „Am sunat la șaormerie și mi-am cerut scuze pentru colegii mei“. Intervenție în scandalul deputaților Solomon și Stativă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a comentat miercuri seara incidentul cu deputații PSD care au intrat fără mască de protecție într-o șaormerie și pe urmă au făcut și scandal.

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuţie cu colegii mei în BPN. Am luat măsura de a descentraliza decizia în partid. Sancţiunea este responsabilitatea organizaţiei din care fac parte. E decizia locală pe cine pui pe liste. Dacă organizaţia locală nu o să aibă atitudine, atunci o să am eu.

Am o opinie personală, azi am şi sunat şi am vorbit cu managera de acolo şi mi-am cerut scuze în nume personal şi pentru colegii mei, mi se pare de bun simţ. Ce mi se pare mai grav, nu am văzut nici la premier, să iasă să îşi ceară scuze. A greşi este omeneşte, a persevera e prostie”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi24.

Liderul social-democrat a sugerat că nu se vor mai afla pe listele PSD pentru viitorul Parlament. Marcel Ciolacu a precizat că Adrian Solomon și Irinel Stativă vor avea după ce se termină mandatul ”mai mult timp de reflecție” legat de ceea ce au făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel