Anglia. Un șofer român prins băut la volan a izbucnit în lacrimi în instanță: "Vă rog! Dacă îmi luați permisul, îmi tăiați mâinile"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român profesionist a izbucnit în lacrimi într-un tribunal din Anglia și l-a rugat pe judecător să nu-i ia permisul, pentru că va rămâne fără loc de muncă. Bărbatul fusese prins băut la volan.

Un tribunal din Sheffield l-a audiat pe Constantin Stamatescu, un român în vârstă de 31 de ani, rezident în Burlington Street, Upperthorpe, Sheffield.

El a fost verificat pe 6 martie, puțin după miezul nopții, după ce a fost văzut conducând încet și întorcând mașina. Stamatescu conducea un autoturism Audi atunci când a fost oprit de polițiști.

Românul a pledat vinovat și și-a cerut scuze

 

Tânărul român a pledat vinovat pentru depășirea alcoolemiei, după ce a fost depistat cu 82 micrograme de alcool în 100 de mililitri de aer respirat, limita legală fiind de 35 de micrograme.

Avocatul lui Stamatescu a declarat că românul înțelege că ce a făcut poate duce la pierderea dreptului de a conduce. În timpul audierilor, românul a izbucnit în lacrimi și i-a spus judecătorului: "Dacă îmi luați permisul, îmi tăiați mâinile! Îmi voi pierde slujba."

Potrivit avocatului, cetățeanul român avea o anvelopă dezumflată, acesta fiind motivul pentru care conducea încet și în zig-zag în momentul în care a fost oprit de poliție.

Magistrații l-au amendat pe Stamatescu cu 350 de lire sterline și l-au obligat să plătească o taxă suplimentară de 85 de lire sterline. Totodată, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 20 de luni, interdicție ce poate fi redusă cu 20 de săptămâni dacă va participa la un curs de reabilitare, relatează publicația The Star.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel