Anglia. Un român a SCĂPAT de trei acuzații de AGRESIUNE. Cum a reușit

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, acuzat de trei agresiuni, a reușit să scape de închisoare. A convins magistrații că este nevinovat și așa a fost lăsat să plece. 

Românul în vârstă de 21 de ani locuiește în Andover, Anglia. Acesta a fost acuzat de două infracțiuni de viol și una de agresiune sexuală.

Acesta ar fi violat o femeie pe care o cunoscuse cu doar câteva luni în urmă. Aceasta l-ar fi rugat să o ducă acasă după petrecerea la care s-au cunoscut. Pe drum, cei doi au început să se sărute, iar românul a atins-o pe femeie în zona intimă, dar cu acordul ei, spune românul. 

Într-o clipă de neatenție, cei doi au alunecat și au căzut într-un tufiș. Ei au fost văzuți de un prieten al femeii care a vrut să vadă ce se întâmplă. În acel moment, românul a fugit. În fața judecătorilor, bărbatul a spus că s-a temut că acela este iubitul femeii și din această cauză a fugit. 

Femeia l-a acuzat de viol, mai ales că ADN-ul ei a fost găsit în zona intimă a bărbatului. Românul a avut o explicație și pentru acest lucru: când dormea s-a atins în zona intimă cu mâna cu care o atinsese pe femeie și așa s-a făcut transferul de ADN. 

Magistrații de la Curtea Coroanei din Winchester au crezut povestea românului și l-au declarat nevinovat, potrivit andoveradvertiser.co.uk. 

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel