Anglia. Tânăr român, trimis direct la închisoare, după ce a fost prins a patra oară conducând fără permis

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin R, un român de 25 de ani din Shelton, Marea Britanie, a ajuns la închisoare, după ce a fost prins pentru a patra oară conducând fără permis, asigurare și certificatul de revizie tehnică.

Florin R. în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că a condus fără permis, a condus fără asigurare și fără certificat de revizie tehnică. 

Românul a fost încarcerat după ce a condus cu interdicție pentru a patra oară. Tăticul în vârstă de 25 de ani a primit în luna mai a anului trecut o pedeapsă de 12 săptămâni de închisoare cu suspendare pentru trei acuzații de conducere în timp ce a condus fără permis.

Dar poliția l-a oprit din nou pe King Street, Fenton, pe 9 ianuarie. El le-a spus ofițerilor că a fost la magazine și la o farmacie, deoarece copilul său era bolnav.

Acum, românul a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare și i s-a interzis să conducă timp de 12 luni în cadrul procesului de la North Staffordshire Justice Centre. Procurorul Simon Dykes a declarat: "Poliția a avut motive să oprească un Renault Clio condus de acuzat la ora 17.40 pe 9 ianuarie. El era singurul ocupant și șoferul. Verificările au relevat, de asemenea, că nu avea asigurare și certificatul de revizie tehnică“, citat de stokesentinel.co.uk.

Tânăr român, trimis direct la închisoare, după ce a fost prins a patra oară conducând fără permis

 

"Inculpatul a acceptat că el era șoferul și că era conștient de faptul că nu avea permisiune de a conduce. El a spus că a trecut pe la farmacie și pe la magazine pentru mâncare și băutură."

Ramadan, din Stoke Road, Shelton, a pledat vinovat de conducere în timp ce era descalificat, de conducere fără asigurare și de conducere fără certificat MOT. Instanței i s-a spus că acuzatul a intrat în panică deoarece copilul său era bolnav și singurul medicament pe care îl putea obține era la o farmacie românească.

Judecătorul districtual Marcus Waite a spus: "Ați fost oprit și ați recunoscut în fața poliției că știați că sunteți descalificat pentru a conduce. Ați spus poliției că tocmai ați trecut pe la magazine și ați fost și la farmacie. În luna mai a anului trecut, ați fost condamnat la o pedeapsă de 12 săptămâni cu suspendare pentru alte trei infracțiuni de conducere în timp ce ați condus fără permis. Spuneți că, din cauză că partenerul dvs. este bolnav, sunteți singurul care se ocupă de copilul dvs. Atunci când vi s-a impus sentința, vi s-ar fi spus că, dacă veți recidiva, veți merge la închisoare“, i-a reamintit judecătorul..

"Nu am altă opțiune decât să vă bag în închisoare, chiar dacă ți se pare nedrept. Nu există nimic nedrept ca tu să mergi la închisoare pentru a patra infracțiune de conducere fără permis."

Judecătorul a activat opt săptămâni din pedeapsa cu suspendare și a adăugat încă patru săptămâni pentru noua infracțiune. Românul va executa jumătate din cele 12 săptămâni înainte de a fi eliberat. El trebuie să plătească o suprataxă de 128 de lire sterline.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel