EXCLUSIV  Mai e Anglia o destinație preferată de români? Viața în UK, provocări și avantaje. Cristian Stîncanu, interviul zilei

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai e Marea Britanie o destinație preferată de români? Care sunt principalele probleme cu care se confruntă românii care trăiesc în Regatul Unit? De ce aleg românii care au bani să trăiască în Anglia? Aflăm răspunsurile la toate aceste întrebări astăzi, începând cu ora 15.00, în cadrul unei discuții cu Cristian Stîncanu, directorul Organizației Non-Profit "My Romania Community".   

În ultimii ani, Marea Britanie a fost o destinație preferată pentru românii care au căutat să-și facă un viitor departe de țara mamă. Regulile post-Brexit nu i-au descurajat, autoritățile estimând că sunt aproximativ 1,5 milioane de români care trăiesc aici. 

Cristian Stîncanu, directorul executiv al Organizației Non-Profit "My Romania Community", va vorbi, la interviurile ȘtiriDiaspora, despre oportunitățile de angajare pe piața britanică a muncii, despre principalele probleme cu care se confruntă românii care trăiesc în Regatul Unit, dar și despre motivele pentru care Anglia este o destinație preferată pentru românii cu bani care aleg să trăiască în altă parte. Totodată, vom încerca să aflăm dacă Marea Britanie mai este o destinație preferată de români. 

Interviul va fi difuzat marți, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook și pe contul oficial de Youtube al site-ului ȘtiriDiaspora, precum și în corpul acestei știri.

VIDEO

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel