Andronescu cheamă un liberal la o ÎNTRECERE inedită: „Cât despre incompetență, vă provoc la o competiție!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ecaterina Andronescu a chemat la întrecere în „incompetență” pe liberalul Marilen Pirtea care a criticat lipsa de competență a ministrului Educației.

„Doamnelor şi domnilor deputaţi, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi spus, pentru adevărurile pe care le-aţi spus de la acest microfon. Nu pot să vă mulţumesc pentru lucrurile neadevărate. Îmi pare rău că domnul rector Pirtea pleacă din sală dar aş vrea să ştiţi că "bezna" în Ministerul Educaţiei poate după ora 2 noaptea o să găsiţi.

Citește și REPETENȚIA de la clasa I. Ecaterina Andronescu: "Nu m-am GÂNDIT"

Sunteţi rector şi cred că trebuie să mă ascultaţi aşa cum şi eu v-am ascultat. Cât despre incompetenţă, vă provoc la o competiţie cu orice evaluator din afară. Faceţi acest lucru, eu accept această provocare pe care v-o lansez.

Am amputat legea învătământul în 4 luni? E o greşeală impardonabilă fără îndoială. Ştiu de ce nu vreţi schimbarea legii şi o nouă lege. E a doua oară când la acest microfon aţi spus lucrul acesta. Ştiu şi în cazul domnului Câmpeanu şi în cazul dumneavoastră, domnilor rectori, nu comentez mai mult, dar ştiu”,a spus Andronescu, de la tribuna Camerei Deputaților.

Marilen Pirtea, deputat PNL și rector al Universității de Vest din Timișoara, criticase lipsa de competență a ministrului.

Citește și Ecaterina Andronescu, REACȚIE după PROTESTUL anunțat la Simularea de Evaluare Națională

Ecaterina Andronescu a fost prezentă în Parlament cu ocazia unei dezbateri politice la solicitarea PNL, cu tema „Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc”.

Ea a fost criticată de reprezentanții Opoziției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel