Andrei Caramitru: Nu mai vreți să vedeți PSD-iști milionari cu Ferrari? Asta e cea mai bună soluție

Narcis Popa |
Data publicării:

Andrei Caramitru spune că a găsit soluția pentru ca în România să nu mai existe averi apărute peste noapte. El se inspiră dintr-o lege recentă propusă în Italia. 

Concretm este vorba despre limitarea plăților cash, pentru că, spune acesta, atât timp cât plățile se vor face în continuare cu bani în mână, evaziunea va continua să existe.

"Italia lansează o schema prin care se da un Bonus pentru cei care nu mai plătesc cu cash. Și exista deja o limita de 3000 de EUR - orice e peste nu poate fi cumpărat decât cu cardul.

De ce? Pentru ca nivelul de frauda și evaziune e urias. Și plățile electronice sunt cel mai bun mod de a controla și a se asigura ca TVA-ul este încasat și ca nu exista bani negri in sistem.

Asta spuneam ca e nevoie și la noi. Am spus de mai multe ori. Bine - au sărit multi in sus ca nu au chef. Dar - pana la urma - asta trebuie sa se întâmple și la noi. Nu mai vreți furt masiv? Nu mai vreți sa vedeți PSD-isti milionari care se plimba cu Ferrari pe strada? Asta e una din cele mai bune soluții," este mesajul lui Andrei Caramitru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel