Andrei a plecat să muncească sezonier: A murit electrocutat, la doar 20 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Andrei G., în vârstă de 20 de ani a murit, luni dimineața, electrocutat, în timp ce se afla la serviciu, în stațiunea Costinești, județul Constanța. Poliția a deschis un dosar penal și cercetează cum s-a produs tragedia.

Tânărul de 20 de ani care a decedat ieri după ce a fost electrocutat la locul de muncă, într-un fast-food din Costinești, era originar din județul Vaslui. El venise să muncească sezonier, pe litoral, pentru a strânge un ban. 

Potrivit Poliției Constanța, incidentul a avut loc luni dimineața, cu puțin înainte de ora 08.00. Autoritățile au fost sesizate, prin apel 112, că un tânăr de 20 ani, angajat al unei firme, s-a electrocutat la locul de muncă. „Un echipaj medical sosit la fața locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar din păcate aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, spun reprezentanții Poliției Constanța.

Inspectorii ITM Constanța fac verificări, cazul fiind catalogat accident de muncă. De asemenea, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel