Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, arestată preventiv într-un dosar de proxenetism: Ar fi dus românce la prostituție în Spania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Ancuta Carcu
Ancuta Carcu

Ancuța Cârcu, unul dintre liderii AUR, a fost arestată preventiv într-un dosar de proxenetism cu ramificații în Spania. Femeia este cunoscută opiniei publice după ce, în trecut, pe când era membră PRM, a iscat un scandal monstru, acuzându-l pe Corneliu Vadim Tudor că ar fi vrut să o violeze.

Viorica Ancuța Cârcu, supra-numită de presa de scandal și “sexy-peremista” în urma scandalului cu fostul lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor, cel care a dat-o afară din PRM, este acuzată că ar face parte dintr-o rețea de prostituție.

Înscrisă în AUR și aflată în Spania, Ancuța Cârcu așteaptă decizia judecătorilor, după ce procurorii români au cerut arestarea sa preventivă.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Ancuța Cârcu, acuzată de proxenetism

 

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu este mama unui copil.

Presa locală vorbește despre o rețea condusă de Săiceanu Gheorghe, Alexoae Sorin Marius, Negoescu Robert Valentin și Cârcu Viorica Ancuța.

În decembrie, Ancuța Cârcu anunța pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube. 

Ancuța Cârcu, scandal monstru cu Vadim Tudor

 

Ancuța Cârcu a ajuns cunoscută opiniei publice din România după ce l-a acuzat pe Vadim Tudor că a vrut să o violeze și s-au certat nopți în șir la emisiunile lui Capatos.

„Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel