Ana Morodan, numită „Contesa digitală”, pentru prima oară fără sutien în public

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ana_morodan_topless
ana_morodan_topless

Ana Morodan n-are niciun fel de complex când vine vorba de propria persoană și este cel mai dur critic al său. Bloggerița a pozat fără sutien și, pentru prima dată, s-a afișat în fața fanilor ei de pe rețelele sociale.

„Contesa digitală” și-a răsfățat fanii cu o ipostază cu care nu erau obișnuiți. Ana Morodan s-a pozat fără sutien și a postat imaginile pe Instagram pentru a le arăta admiratorilor ei rezulatul unei cure de slăbire pe care a adoptat-o. Autoironia a fost pe placul fanilor ei.

„Tu doar ține mâna pe sâni că oricum de când ai slăbit sunt șosete”, a scris sub poza Ana Morodan, detectiv la Masked Singer România de pe Antena 1.

 

Cine este Ana Morodan

 

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei' (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express”. Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.  

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.

La vârsta de 24 de ani, influențată de câțiva bloggeri internaționali, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să înceapă această meserie, la nivel profesionist. Și-a făcut un blog – High Street Cardigans – după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Așa, s-a ales cu porecla de Contesă'. Ulterior, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate, și-a deschis un magazine online de haine și un cont de Youtube. A avut numeroase apariții televizate și a prezentat emisiunea Nuntă cu Scântei' (Antena 1). În primăvara anului 2019, participă, în calitate de concurent, la emisiunea „Asia Express' (Antena 1).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel